Steun ons

Uw steentje bijdragen aan De Stobbe

Giften

U kunt een vrijblijvende gift overschrijven op rek. BE69 4027 1063 0178

 

Cadeaus, benefiet,...

Viert u iets, en verkiest u – in plaats van cadeaus – dat alles ten goede komt aan De Stobbe? Wij houden dan nauwkeurig bij wie wat schonk en als u dat wilt, bedanken we iedereen in uw naam. U kunt ook, bijvoorbeeld met uw vereniging, school of bedrijf, een actie of benefiet organiseren ten voordele van De Stobbe. ‘Music for Life’ is een goede gelegenheid.

Wilt u – of uw bedrijf of familie – partner zijn bij één van onze projecten? Aarzel niet en contacteer ons.

Goededoelen.be is een website van de Koning Boudewijnstichting waar je informatie, cijfers en nieuws over de goede doelen vindt. De Stobbe kan je hier eveneens terugvinden.

 

Duolegaat

U kan een deel van uw nalatenschap schenken via een duolegaat.  Een ‘duolegaat’ is bovendien voordelig voor al uw erfgenamen!

Het duolegaat: een voordelige formule voor al uw erfgenamen

Hoe werkt een duolegaat? Kort gezegd: u verdeelt uw nalatenschap tussen een vzw (bv. De Stobbe) en uw erfgenamen. De vzw betaalt  de volledige successierechten op het gedeelte dat uw andere erfgenamen krijgen. Deze begunstigden ontvangen met andere woorden de volledige som van hun legaat. Op het gedeelte van het legaat dat voor de vzw bestemd is, betaalt de vzw het gunstiger successietarief van 8,8% (in Vlaanderen).

Een duolegaat moet altijd bij testament vastgelegd worden. Uw notaris is het best geplaatst om de meest interessante formule voor uw situatie te berekenen.

 

Vraag vrijblijvende info bij Silvie Marquant: 03/260.68.66, silvie.marquant@cigdestobbe.be.